Berka
Jun 6 2009, 07:58 PM
merhaba günlüğüm.
bu kadar berbat bi günün ardından sana ne yazacağımı bile bilemez bi durumdayım. kısmet yarına diyelim bari
EXtReMe
Jun 7 2009, 10:17 AM
sevgili günlük biraz önce patron geldi dükkanın anahtarını istedi malzeme almak için ve anahtarı bugün geri getirme şansıda yokmuş yarın sabah 10 gibi ara dedi
dükkanı geç açacağım için sewinçliyim
C3M4L
Jun 8 2009, 06:55 PM
öhööömm öhööööm bnn yazmaya kalkarsam bu konu kitleniR...
Sewili ciqer qünLüqüm...
Bu qün bi deişiqlik yapayım dedim we Gittim Ferrari çekimi yaptım o aracın sesini duydum ellerim ayaklarım tutmaz oldu we sen qünlüqüm aqLıma qeLdin akşam olsada qünlüqüme yazzam die sabırsızLıqla Beqledim...
Emüühehehe xD
KarabeY
Jun 8 2009, 08:35 PM
nan günlük ALLAH a çok şükür bugün mesaiye kalmadım. yorgunluktan mahvoldum ya. maşşallah işlerde bi çok bi çok ALLAH arttırsın. Neyse ben kavuğuma çekliyom gari. dinlenmem lazxım... feci yorgunum yaneeeeeeeee
Jön Türk
Jun 9 2009, 01:25 PM
Son 2 gün kaldı 115 gün antallyadayım günlük baba
EXtReMe
Jun 9 2009, 07:23 PM
sayın günlük bugün ybr hakan ve cemal dükkana geldiler patron yani cenk abiyle görüşe yaptılar ve ybr hakan yarın işe başlaması kararı alındı ve artık beraber çalışıcaz + dükkanın transporter ına tane 30 cm lik bass larımı takmıştık bi ayar çektim anfiye feci bişey oldu artık şirketimizin gümbür gümbür tesisatlı mavi bi transporter ı war
şimdilik bu kadar şimdide flash_S imle denize gidiyoruz hadi görüşürüz
Mkvl.JunioR
Jun 9 2009, 07:57 PM
Sevgili günlük..Her günüme çok şükür demekten başka bişey bulamıyorum..Sadece bir günde oh bee demek istiyorum :/
C3M4L
Jun 9 2009, 09:51 PM
SewqiLi qünlüq Rock'n Rock qbisin ÇadıR qurmak istiyorumm..
:]
tektekermustafa
Jun 10 2009, 09:50 PM
sevgili günlük bugün çok yorucu bi gündü kolumu bile kaldırcak halim yoqqq.....
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen,
buraya tıklayınız.